sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Missä mennään?

Moni on kysyny, et mikä mun tilanne on tällä hetkellä, niin koitanpa sitä tässä vähän selventää. Joulusta asti on ollu tilanteeseen nähden tosi hyvä olla. Oon saanu särkylääkeannosta pudotettua melkein puolella, kun kivut ollu suorastaan lapsellisen vaisut siihen verrattuna mitä ne pahimmillaan oli. Ainoastaan aamusin on vielä hankalaa, kun nukkuessa kerkee lääkkeitten vaikutus aina lopahtamaan. Siitä pahoinvoinnistakaan ei ole ollut mitää tietoo. En tiiä kummasta johtuu kumpi, mutta mielikin on ollu törkeen hyvä, sen syksyn aallonpohjan jälkeen. Että onko mun kivut ja tauti parempana sen takia, kun on hyvä mieli vai päinvastoin, tiiäppä tuota, mutta pääasia et on kaikinpuolin ollut parempi olla. Tein tohon tommosen pienimuotosen sarjakuvan, miten tuo mun isoin kuolio kautta haavauma parani tai eteni, kun ei se vieläkään nyt ihan täysin ole parantunu.


Elikkä tilanne oli tämä kesän alussa, kun mulla tuli taas vähän takapakkia ja ilmesty noita kuolioita kolmin kappalein muutamassa päivässä.

Tossa ylemmässä kuvassa mää leikkelin kirurginveitsellä ja pinseteillä ne kuolleet ihot pois ja tässä on lopputulos. Ton kuolion poiston jälkeen nuo haavaumat rupes paranemaan.

Pikkuhiljaa noihin rupes kertymään semmonen kellertävä bakteerikerros, mitä mää sit aina välillä rapsuttelin pois.

Tässä näkyy vielä paremmin tuo keltanen pöpökerros. Sit kun aloin käyttämään semmosta Sorbact verkkoo, niin pikkuhiljaa rupes haavat paranemaan.

Ne elinsiirtopotilaille tarkotetut Mykofenolat mylan solunsalpaajat rupes vaikuttamaan. Kaavin sitä pöpökerrosta pois, niin alko valumaan verta. Ikinä en ole ollut niin onnellinen, kun valuu verta. Siis nuo haavaumat nimenomaan tuli sen takia, kun veri ei  kunnolla kiertäny jaloissa.

Ja tässä on tän hetkinen tilanne. Nuo oli jo ihan täysin ummessa, mut sit varmaan vähän palellutin jalkoja, niin tohon isoimman haavauman keskelle ja yhteen varpaaseen tuli pienet nesterakkulat. Pikkuhiljaa nekin on taas parantunu. Kyllähän tuohon näköjään pikku monttu jäi.

Sellasta tällä kertaa. Pitää taas kirjotella lisää viimestään, kun saan jotain inhformaatiota siitä kipustimulaattorista tai muuta vastaavaa..

12 kommenttia:

 1. AI,ETTÄ MIE OON ONNELLINEN SUN PUOLESTA.

  VastaaPoista
 2. Hieno kuulla, että vähän helpottaa. Olet ollut puheissani ja ajatuksissani joulukuusta asti, siitä saakka kun löysin blogisi. Hienosti kirjoitat ja paljon jaksamista tuskaisella tiellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmösiä kommentteja on kyllä aina mukava lueskella. Että kiitos tsempeistä. :)

   Poista
 3. uutta postausta kehiin ! :)

  VastaaPoista
 4. moikka! oon lukenu tätä sun blogia alusta asti, ja tuli nyt mieleen kysyä että ootko ikinä kokeillut tai ajatellut semmosta vaihtoehtoa että kokkeilisit voisko homeopatiasta olla apua tähän sun sairauteen? ite oon ajatellu aina että ne on semmosia höpöhommia mutta nyt moni tuttu parantunu ihmeellisistä sairauksista joihin lääketieteestä ei oo ollu apua, yhen Luleålaisen homeopaatin avulla. ajattelin että jos haluat, niin laitan sulle varalta tän homeopaatin yhteystiedot. se ei kyllä puhu ku ruotsia.. mutta jos haluat kokeilla, ei siinä varmaan mitään ainakaan menetä..?! :)Tässä ois nää yhteystiedot, jos haluat soitella. Hänellä on aika paljon asiakkaita ja voi olla pitkät jonot, että jos se ei heti vastaa niin kantsii kokeilla uudestaan myöhemmin. Birgit Svenlin puh. 9904692018799 Tsemppiä ja hyvää jatkoa! :)

  VastaaPoista
 5. Terve!Eräs tuttuni kirjoitti tuosta homeopaatista edellisessä kommentissa,kun tuli puheeksi ja minullekkin tiedoksi blogisi,puhuimme,että sinulle voisi löytyä apu sieltä homeopaatilta Luulajassa.Ajattelin,että kerron enempi tuosta kyseisestä homeopaatista:Hän on n. 50 vuotias nainen,sairaanhoitajana työskennellyt pitkään sairaalassa,lukenut sitten 4 vuotta homeopatiaa ja perustanut vastaanottopisteen Luulajaan,jossa hoitanut ihmisiä jo pitkään.Parantanut monia vaikeita sairauksia.Esim. Serkullani oli paiseita 20 vuotta,joka paikassa,jotka viimisenä vuonna pahenivat aroiksi verta tihkuviksi,hän ei enää pystynyt juuri liikkumaan,kun mikään ei kestänyt vastata niihin.Hän oli kulkenut kaikki mahdolliset spesialistit läpi,kukaan ei tiennyt,mistä se johtuu ,jostain suolistosta, olivat arvelleet.Lääkkeitä monenlaisia,niinkuin sinullakin,mutta ei apua.Se oli syksyä,kun hän istui keinutuolissa löysä hame päällä ja väsyneenä puhui,että jos jaksaisi vielä Jouluun.Sitten eräs,joka oli kuullut tuosta sairaudesta,soitti ja kysyi,lähtisitkö sinne,jos hän lähtee sinua käyttämään,hän lupasi lähteä.Homeopaatti oli tutkinut hänet ja sanonut,että kyllä tämä paranee,mutta sinä joudut käymään täällä 7-8 kertaa,hän oli hoitanut jollain laitteella ja antanut yhden tippapullon mukaan,hän kävi siellä 8 kertaa ja parani,siitä on yli vuosi,eikä paiseita.Mielestäni sinun kannattaisi kokeilla,hänellä on tapana eka kerralla sanoa,pystyykö hän parantamaan vai ei.Eka kerta maksaa 750 kruunua + lääke jonkun sata kruunua,seuraavat kerrat 565 kruunua per kerta.Siellä ei tarvitse riisuutua,vain kaikki metalli esineet pois taskuista,makoilla selällään,sängyssä.Kaikki lääkkeet pitää ottaa mukaan,hän mittaa sillä laitteella ne,mikä se laite on,sitä emme tiedä,mutta hän lukee siitä jotain arvoja,joka serkullani oli 58,ja se pitäisi olla alle 2,hän myäs sanoo hoitavansa sillä laitteella,Muitakin samantapaisia parantamisia tiedän.Uskon,että hän parantaa sinut.Yhteystedot näet tuosta edellisestä kommentista.Voimia sinulle ja hyvää jatkoa.

  VastaaPoista
 6. LARE HEI OOTKO KUULLUT SELLAISESTA HOIDOSTA KUIN IVIG

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä oo kuullut mut pitääpä kysästä lääkäriltä oisko tommosesta mulle hyötyä, oon nimittäin miettiny miks ne ei oo jotain ton tyylistä tai jonkunlaista veritankkausta koittanu muhun ku putkimiehenä oon aatellu että jos patteriverkostossa ei oo tarpeeks vettä nii eihän se riitä talon ylimipiin kerroksiin nii samallailla jos mussa on liian vähän verta nii eihä se riitä varpaisiin asti. :D Paitsi että mun veriarvot on ihan alkuvaiheen jälkeen ollut lähes normaalit verikokeitten mukaan mikä kanssa vähän ihmetyttää kun sillonhan mun pitäs olla terve mies.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Välillä henkisesti joo, mut taas pari päivää ollu elossa pitkästä aikaa.. :)

   Poista
 8. Veti kyllä hiljaiseksi meikäläisen nämä kaksi viimeistä kommentoijaa helkkari..tai oikeastaan raivoisaksi ja epäuskoiseksi: oikeasti mitä ja miten hulluja homeoapatiauskovaisia huurupäitä täytyy ihmisten olla kun tulevat ihan pokalla kertomaan tällaiseen blogiin tollaista kuraa? Ihan hinnastosta alkaen nämä puoskaroinnin fanittajat levittävät "parantajan" yhteystietoja ja meriittejä ("pitkään" sairaanhoitajan työssä, lukenut 4v homeopatiasta, joita töitä nyt siis tehnyt "pitkään"- en varmaankaan ole ainoa jolla jo tämän CVn takia pelkästään alkaa hälytyskellot huutaa?!) ja hoitometodeja- jotka ovat ehkä huvittavinta osastoa koko mainoksessa: juu "hoitaja" (siis ei lääkäri, vaan "hoitaja" sillä liekö enää edes sairaanhoitajan toimilupaa hänellä, kovasti kuulostaa että ei) heti alussa katsoessa potilasta osaa kertoa pystyykö parantamaan tämän vai ei. Helppoa! Sitten vaan korut pois ranteista ja kaulasta ja taskuista oikean lääkärin määräämät pilleripurkit "hoitajan" eteen ja lavetille pötköttelemään. Tällä aikaa "tohtori" tekee jollain laitteella koka näyttää lukua 58 jotakin koreografiaa samalla kun varastaa sekä korusi sekä lääkkeesi, tai näin ainakin sopii olettaa sillä koko sekopäinen parannustapahtuma muutenkin on kuin kummeli-sketsistä repäisty.
  Pidän blogistasi, kirjoitat hauskasti ja selkeästi vaikka aihe onkin aika ei-hauska. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja paljon voimia ja että kirjoittelisit vielä joskus. Kommentin jätin vain koska halusin pilkata ja ivata ja tehdä näin tiettäväksi mitä mieltä olen tämänkaltaisista haaskalinnuista. Sinä olet fiksu ihminen ja varmasti osaat itse arvioida hoidontarpeesi ym, MUTTA se oksettaa ja vituttaa että moni muu ei välttämättä osaa, joku ihminen voi oikeasti uskoa noihin homeopsykopaattien lääketieteellisiin lupauksiin ja hoitoihin taikavarvulla. Aina löytyy heikkoja ja hyväuskoisia kun tarpeeksi kalastelee. Hyi hävetkää.
  Ps, usko tai älä, minulla ei ole ennen tätä päivää ollut juurikaan minkäänlaista käsitystä homeopatiasta hoitokeinona. Voit uskoa että nyt löytyy mielipide...

  VastaaPoista