torstai 19. marraskuuta 2015

Anakonda, eiku kinra. Kera videon.

 Huomenta Suomi, hyvin pyyhkii. Taas ennen neljää silmät auki ja tohkeissaan, että jaa se ois aamu taas, kun eilen ja toissa päivänä heräsin ihan normaaliin aikaan, niin ei se vissiin ollutkaan. Sit Tubifastia jalkoihin, eli semmosta kiristyssukkaa, ettei särkis niin paljon, tai tulis vessa reissulla kipupiikkejä ja takas sänkyyn. Mikäs siinä oli kattoa kattellessa. Sit puhelimella Instagramiin, Twitteriin, Facebookkiin, Sähköpostiin ja nettiä selailemaan ja unta ettimään. Uudestaan faceen. Kyllä se uni sieltä. Mut ei, ni ei. Onneks facessa oli kaverilla linkki, että viisaailla ihmisillä on huonot unenlahjat niiden luovuuden ja vastaavan takia. Olen siis viisas, koittakaa sulatella sitä ihan rauhassa. Ei auta kun rueta opettelee lukemaan taas, jos sillä sais taas unen houkuteltua takasi, niinku ennenvanhaa..

Huumoriporukkaa tuolla Melaton+:lla töissä, Suomessa valoisina kesäöinä..

Kiva kun kaiken mukavan lisäks joku sikainfluenssa iskeny päälle. Nyt jo vähän helpotti, mut ku heräsin nii sama kun ois norsun pyytäny iltasumpille ku töristelin täällä puol tuntia. Huomaa varmaan tekstin laadusta ja tän mun edellä mainitun viisauden ja ettei yhtään turhauta olla pystyssä tähän aikaan ja tietää, että kohta pitäs olla skarppina Petskun kanssa leikkimässä kun Sarppa lähtee töihin. Mut koitan jotain järkevääkin kertoo. Tai en mää tiiä onko tässä mitään järkee sitä täällä kaikille kertoo, mut tuleepahan kerrottua.

 Alotin tosiaan sen uuden lääkityksen, Kineretin, eli anakinra ruiskeen. Päivittäin tuikkaan neulan massuun, joka onneks on sen verran kasvanu tässä muutaman vuoden aikana, että ei paljoa neula tunnu. Se lääke kylläkin vähän kirvelee, mutta oon jo iso poika. Sillon viis vuotta sitten, kun siihen nahkamahaan oisin alkanut tuikkimaan, niin hankala ois ollu saada edes neula menemään mahaan, vaikka kuin oisin nahkamakkaraa koittanu pitää sormien välissä, sen verran luikku olin, että ois varmaan nahka karannu vaa neulan tieltä poissa. Nytku on tota elintasomasua kertyny, niin ei ole onneks sitä onkelmaa. Mun hovikuvaaja Saara ottikin hienon opetusvideon mieten se tehään.


 Ton lääkkeen sain maanantaina reumapolilta hienossa kylmälaukkupussissa tuua kotia ja kerran sitä piikitystä reenattiin siellä tekomakkaraan, joka näytti oikeesti ihan tekomakkaralta ja hyvinhän se suju. Eli omasta mielestä ei ollenkaan, mut seuraavaks sit pistettiinkin jo ittee, niin ei se sit niin ihmeellistä ollukkaan. Se vaan piti pitää mielessä, ettei samaan kohtaan useesti, kun nuo pistokohat rupee ärtymään pikkuhiljaa kuulema vielä enemmän ajan kanssa. Ainut mitä oon huomannu "haittavaikutuksia" niin semmonen perus lievä lääkepäänsärky ja kahtena ekana iltana sammuin ennen Peetua, mut eilen illalla taas ihan normaalisti, et saatto mennä ihan kortisonin laskun tai univelan piikkiin. Mut ei muuten väsyttäny eilen Peetun kanssa tippaakaan, päinvastoin, mää taisin vähän väsyttää sen, kun olin niin innokas leikkimään ja käytiin kattoo äitiäkin työpaikalla vielä illan päätteeks. Piikkejä nyt joka lauseessa, mut ei ainakaan pitäny piikit tänä yönä mua unessa niinku aijemmin luulin.

 Perus selätys.

 Mut siellä reumalla oli kyllä niin eri meininki, kun lääkärit oli palannu Jenkeistä tänne pimeyteen, niin silti hoitohuoneessa paisto kyllä loisteputkiaurinko kirkkaammin kun koskaan ja peukut oli pystyssä ite kullakin, että jos se nyt oikeesti tällä rupeis kohenemaan. Ja sitä kyllä toivon määkin niin paljon ettei sitä osaa sanoilla kuvata.

 Kaiken hienon lisäks nyt on Kädissä leima, uudet vanteet nii on ilo viilettää pojun kanssa. Vielä kun kela hoitais hommasa ja tekis päätöksensä, ettei tarvii maksaa täysiä prosentteja hoitotuista, niin mikäs tässä ollessa. Vois kirjotella vähän lisää sit kun aivotkin herää niin täällä saattais olla jotai asiatekstiäkin, mut siihen asti saa peukuttaa vaikka facessa ton lääkkeen puolesta ja toivotaan parasta. Että huomenta vielä kaikille ja pysytään tervei! Tai parannutaan, riippuu tieten mistä roikkuu.

  
Kopsasin melkein suoraan edellisestä tekstistä tän mut elkää ottakonokkiinne: Jos netistä tulee tilattua auton osia, niin ite ainakin katon tuolta myös ens kerralla. Kerrankin on nettikauppa missä kerrotaan mitä osaa oot tilaamassa ja on laatu merkkejä. Jos yhtään autoista tietää, niin esim. jarrulevyjä kattelin, niin oli vaihtoehtoja ja brembon levyt (käytetään myös F1 autoissa) ei ollu sen kalliimmat Jettaan kun jotkut kiinan halpaversiot jostain randomi varaosaliikkeestä.
 

2 kommenttia:

  1. No huh huh, mikä opetusvideo. Kun mun mieheltä leikattiin jalka, joutui pistämään vatsaan 10 päivää verenohennuslääkettä. Siitä tuli 10 mustelmaa vatsaan. Useinmiten minä pistin. Pari kertaa pisti itse, kun en ollut kotona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on vaan mukava kun pääsee leikkimään sairaanhoitajaa ees vähän kun en kouluun asti oo päässy. ;)

      Poista