keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Testing testing. Kuuluuko?

Ajattelin koittaa, kun kummiskin käy paljon lukijoita, et mitä jos tänne laittas pari noita mainoksia ja kirjauduin googlen omaan mainospalveluun, niin ne eka ei hyväksyny mua, kun oli liian suppea sivusto. Sit ne yhtäkkiä hyväksykin mut ja olin iha mielissää, että musta tulee isona nörtti ja teen koneella kotona töitä ja tienaan miljoonia. Seuraavana iltana tuli viesti että blogin sisällössä oli jotain mätää ja rimpsu syitä mikä se vika saattais olla. Ois ollu ihan kiva, kun ois vaan suoraa sanonu, että kiihotanko kansaa jotain ryhmää vastaan vai onko täällä jotain rotuvihaa ja mitähän kaikkia muita mahollisuuksia siinä hylkäyksessä oli. Paskan möivät ja mää kun olin tienannu jo melkee euron! Nyt ne sit saa pitää sen ni onpa reilua eikä kyllä oo nuo mainoksetkaan tosta hävinny, ite pitäs ottaa pois. Mutta pitemmittä puheitta; Ansaitse rahaa verkkosivuiltasi! TradeTracker on kuulema parempi, ei pitäs olla tommosia ihme narinoita heti jos vähän on äkäne jostaki tai jollekkin. Ne kertoo et helppoa mainontaa verkossa ja mitattavia tuloksia, niin onhan se sillon uskottava. Vielä on joku kolmas tommonen mainospalvelin/-palvelu, nii katotaan hyväksyykö ne mut kunnon kansalaisena asiakkaakseen eli julkaisijaksi.

Rälläköi ite paremmin. Sitäpaitsi ei nörttien tarvi osata. Haavahoitaja toru seuraavana päivänä kun en ollu menny ottaa tikkejä. Mua huolestutti enemmän kun haava oli täynnä öljyä.

hän on jo semmonen nörtti olo, kun juon vähän halvempaa energiajuomaa ja rillitkin kerkesin hommata kunnon hajataitoilla ja erikoislinsseillä. Mut oikeeta asiaa vielä tänään, tai huomenna, katotaan miten Peetu antaa kirjottaa, en meinannu aluks oikeen uskoa mitä luin kun tuli lääkäriltä sähköpostia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti