torstai 26. marraskuuta 2015

Video todellisesta tilanteesta tällä hetkellä.

 Taas ei heikkohermoille vaikka hermoja näkyyki.

 Kävin eilen taas reumapolilla, vai sanooko ne nykyään sitä ennemmin sisätautienpoliklinikaks, en tiiä, mutta sama asia. Reumapolista me puhutaan. Siinä oli sit aikaa ottaa vähän pidempi video koko kintuista, kun lääkärillä vähän kesti, et pääs jossain raossa käväsemään. Käyn muiden potilaiden aikana, niin lääkäri käy aina muita hoitaessa kattoo vaan tilanteen ja nopsaa selvitellään tilanne puolin ja toisin ja hoitaja jatkaa siitä. Kerrankin joku asia tehään oikeesti tehokkaasti sairaalassa ja tää lääkäri on semmonen, että haluaskin asioiden toimivan sillein ja tekee sen asian eteen jotain, eikä vaan puhu kun politikko.

 Pitää varmaan lyyä nippu mainoiksia tähän väliin, en kerkee nyt kirjottaa kauheesti, kun tuo tuholainen on liikenteessä ja Sarppa on tössä, eikä tuo mulle näkyvä videolinkin alkukuvakaan mikään herkullisen näkönen ole. Että ei mitään taka-ajatuksia, oon kummiskin jo ainakin vitosen tienannu niillä. ;)
Ansaitse rahaa verkkosivuiltasi!
Jos piät kotisivuja tai blogia ja haluat koittaa saada mainostuloja, minkä takia ei tosin päivätyötä tai mun tapauksessa eläkkeitä kannata jättää nostamatta, niin mulle tää on ollu ainakin selkein ja tuottosin jos tuotoista vielä kehtaa puhua. Lisätietoa TradeTrackeristä  
 
 
Laadukkaat merkit Kledjut.fi- verkkokaupasta
Kledjussa on muuten oikeesti hyvät alennukset tällä hetkellä, tai ainakin kun viimeks kävin haaveshoppailee.


Mutta tässä tää nyt olis, ottakaa popparia ja nauttikaa!
Eilen kun tota oli aikaa tutkia, niin käytännössähän mulla on puolet säären leveydestä tällähetkellä lihaksella. Itekkin kun joskus jotain iskän lääkärikirjoja selaillu nuoruutessa, ällötti kaikki tommoset kuvat, niin outoo miten normaalilta tommonen voi nykyään tuntua. Sitäkään ei voi kyllä mitenkään kuvitella, jos ei mitään vastaavaa oo kokenu.

Nyt kolisee pyykkiteline seinää vasten sen verran äkäseen, että mää häippäsen kovistelemaan tota kirppua, kirjottelen myöhemmin sen vähän mitä lääkärin kanssa juteltiin. Niin ja lisäsin muuten kuvia edelliseen postaukseen, välillä jotain muutakin kun verta ja suolenpätkiä.

4 kommenttia:

 1. No johan oli video. Onks sulta jouduttu jo amputoimaan yks varvas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli sen mun ekan ulkomaan reissun jälkeen, kyllä se mun mielestä useempaan otteeseen tuolla lukee, mut iteasiassa itekkin lueskelen just tätä läpi, etten kirottele samoja juttuja moneen kertaan. :)

   Poista
  2. Sori, että kysyin asiaa, jonka oot jo kertonut! En oo lukenut koko blogiasi läpi.

   Poista
  3. Ei mitään, en tietenkään oleta että kaikki ketkä lukee ois koko liirumlaarumin jaksanu kahlata. Neki ketkä on alusta asti seurannu ei varmaan muista puoliakaan mitä oon kertonu. :D Terhi näytti muuten kuvan teistä ja kiitos terveisistä! :)

   Poista